Afşin Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Yöremizde yetişen ürünler başta olmak üzere 40’a yakın ürünün paketleme ve pazarlamasını yapan Öz Yüksek Bakliyat Üretim Tesislerini gezdi.
Dün saat 15:00 de gerçekleşen ziyarette İş Adamı Mehmet Özdemir, Öz Yüksek Bakliyat Tesislerinin kuruluşundan başlayarak bugün geldiği noktaya kadar ki sürece ilişkin bilgi verdi.
Anamın Tarhanası adıyla Ülke geneline pazarladığı Tarhana’nın üretim serüvenine ilişkin bilgi veren İş Adamı Mehmet Özdemir, Tesiste Hüyüklü Nohutu,Çobanbeyli Fasulyesi,Aldaş Patlak Mısırı,Kabaağaç Ayçekirdeği ve Tarhana’nın üretildiğini,üretime önem verdiklerini,ülkenin kaderinin daha çok üretimle değişeceğini ifade etti.
Tesisi görmekten dolayı memnuniyetini ifade eden Kaymakam Muammer Sarıdoğan, İlçemizde üretime yönelik çok ciddi çalışmalar var. Elimizden geldiğince üreticilerimizin yanında olacağız. Mehmet Özdemir beye ev sahipliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar dedi.
Ziyaret yaklaşık 1,5 saat sürdü.